Розпорядження № 117а-1.2 Про залучення шкільних автобусів від 16.08.2021

Розпорядження № 117а-1.2 Про залучення шкільних автобусів від 16.08.2021

Відповідно статей 29,32,42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою підготовки та організованого проведення культурно-масових заходів, приурочених до 30-річчя Незалежності України:

1. Погодити використання шкільних автобусів, що перебувають у комунальній власності Боратинської сільської ради, для організованого підвезення учасників художньої самодіяльності від сільських закладів культури до місць проведення репетицій в період з 16.08 по 21.08.2021 р., а також підвезення 22.08.2021 р. учасників фестивалю з населених пунктів громади до с. Боратин.

2. Виконуючій обов’язки відділу культури та молодіжної політики Кравчук О.О. та начальнику відділу освіти Хомичу О.С. підготувати графік залучення шкільних автобусів та надати його керівникам закладів освіти для організації виїзду автобусів в зазначені дати.

3. Директорам закладів освіти Боратинського (Торбик С.В.), Баївського (Соколов О.Є.), Гіркополонківського (Мацялка В.І.),Радомишльського (Борейко Л.Л.), Лаврівського (Папко В.К.) ліцеїв забезпечити виїзди шкільних автобусів у відповідності до погодженого графіка.

4. Директорам закладів освіти Боратинського (Торбик С.В.), Баївського (Соколов О.Є.), Гіркополонківського (Мацялка В.І.),Радомишльського (Борейко Л.Л.), Лаврівського (Папко В.К.) ліцеїв та головному бухгалтеру централізованої бухгалтерії з бухгалтерського обслуговування закладів освіти (Вегера Г.Ф.) усі витрати, пов'язані із виконанням даного розпорядження здійснити за рахунок коштів місцевого бюджету.

5. Контроль з виконанням наказу покласти на начальника відділу освіти Хомича О.С.

Дата публікації
16 серпня 2021
Детальніше