Боратинська громада отримала гуманітарну допомогу з Канади

1000 продуктових наборів отримала Боратинська громада для потреб внутрішньо переміщених осіб, які змушені були покинути свої домівки через війну. У кожному контейнері все найнеобхідніше – продукти харчування тривалого зберігання (крупи, макарони). Пакунки з допомогою вже почали роздавати вимушеним переселенцям, які нині мешкають у Боратинській громаді.

Гуманітарний вантаж передала громадська організація «Медицина в дії», її засновниці Ольга Демчук та Наталія Круцько розповідають, що допомога надійшла від канадських партнерів:

Допомога«Продукти харчування та інші необхідні речі для внутрішньо переміщених осіб нам надали громадські організації з Канади Global Medic та Ukraine Medical Support. Ми почали співпрацю з ними одразу як почалася війна, власне тоді ми і створили нашу громадську організацію. Зараз разом з іноземними колегами об’єднали зусилля, щоб допомагати військовим, цивільним та переселенцям.

Від початку повномасштабного вторгнення рф ми отримали вже кілька партій допомоги з Канади. Вантажі з продовольством, медикаментами, одягом, засобами гігієни відправляли у Макарів, Попасну, Черкаси, Суми, Херсон, Миколаїв, Чернігів.

Нещодавно до нас надійшов запит від Боратинської громади з проханням надати підтримку внутрішньо переміщеним особам. Передали 1000 наборів з найнеобхіднішим, щоб кожна сім’я, яка зараз тимчасово проживає у вашій громаді, змогла отримати допомогу. Велику підтримку та сприяння у реалізації цієї ініціативи надав Ігор Волошенюк».

Від імені Боратинської громади дякуємо усім партнерам і небайдужим людям за надану благодійну допомогу та підтримку для людей, які сьогодні найбільше цього потребують.

Разом до перемоги!

Поділитися:
Учень Боратинського ліцею переможець конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія»
25.04.2024 16:18
Нещодавно завершився обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія». Діти створювали образ омріяної України за допомогою фарб, фломастерів, олівців, тканини, паперу, пластику,…
Андрій Марчук з Боратина завоював золоту і бронзову медалі на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування
25.04.2024 09:07
В Києві пройшли старти Чемпіонату України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях. На них в черговий раз успішно виступив Майстер спорту України, член Національної збірної зі…
Триває набір до лав патрульної поліції Волинської області
24.04.2024 16:20
Патрульна поліція Волинської області пропонує працевлаштування у їхньому підрозділі. Перевагами роботи є: безкоштовне медичне обслуговування у закладах МВС для патрульних та їх рідних; …