Боратинська громада зайняла 3 місце на обласному фестивалі з фізичної культури і спорту

04 липня в селі Гуща Рівенської територіальної громади Ковельського району відбувся обласний фестиваль з фізичної культури і спорту. Для участі у змаганнях заявилися близько 40 громад Волинської області, спортсмени нашої громади взяли участь у 8 видах змагань.

Цікавими і видовищними були змагання «Козацькі забави» (двом учасникам від команди необхідно було позмагатися в перенесені вантажу – 250 кг, закинути на підвищення 4 камені вагою 90, 80, 70, 60 кг, переставити колоду та кантувати автомобільну покришку вагою 250 кг). Наші «козаки» Назар Климюк з Гіркої Полонки та Сергій Новосад з Голишева, виступаючи вперше в такому виді змагань, посіли 12 місце з понад 20 команд-учасниць.

Перші нагороди в нашу командну копілку принесла сім’я з Гіркої Полонки Андрій та Світлана Дзюри. Вони зайняли 2 місце у змаганнях з дартсу.

Також впевнено пройшла випробування в чотирьох естафетах наша спортивна сім’я – Дарина, Іванна, Володимир Казакови з Променя, які в підсумку вибороли 3 місце.

У змаганнях з піднімання гирі Олександр Кузьмін (с.Голишів) з результатом 49 разів посів 5 місце.

Непогані результати показали в змаганнях з шашок Валентина Кривчук з Новостава та Володимир Лисюк з Променя, їх командний результат – 11 місце.

В змаганнях з риболовлі нашу команду представляв Олександр Лига з Боратина, а в змаганнях «Боча» серед візочників – Рінат Баєв з Боратина.

Найбільшого успіху досягли наші «богатирі» у змаганнях з перетягування линви. Злагоджена командна робота наших спортсменів у кожному спарингу не давала жодних шансів суперникам. Перемігши у відбіркових турах всіх своїх суперників та у фіналі дуже сильну команду з Колодяжненської громади, боратинська команда впевнено стала переможцем. Чемпіонами стали: Віктор Вішнер з Новостава, Валерій Пігула з Боратина, Сергій Ільюк та Ігор Гонтар з Голишева, Назар та Павло Климюки з Гіркої Полонки, Павло Сахнюк з Баківців та Олександр Колотюк з Баєва.

У загальнокомандному заліку наша командна посіла високе 3 місце.

Поділитися:
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…
Гіркополонківських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу
03.05.2024 19:16
1 травня у Гіркополонківському ліцеї відбувся дитячий вишкіл, на якому навчали основ першої домедичної допомоги. Захід провела Луцька районна організація Товариства Червоного Хреста України. Учням…
До уваги власників пасік
02.05.2024 14:48
СГПП «Рать» повідомляє, що 3 та 4 травня з 22:00 до 6:00 здійснюватиметься пестицидний обробіток посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік у селах Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Ратнів,…