Друге місце у Чемпіонаті району: секрети успіху ФК «Україна»

За підсумками сезону команда футбольного клубу «Україна» (с. Городище, с. Баїв) посіла друге місце у першій лізі Чемпіонату Луцького району з футболу.
Футболісти пройшли нелегкий шлях та все ж зуміли випередити у турнірній таблиці такі команди як Несвіч, Шепель, Одеради, Цеперів. Непереможними у першій лізі залишилася команда села Липини, яка посіла перше місце.

Привітали нашу команду із закриттям сезону Боратинський сільський голова Сергій Яручик і в.о. старости сіл Городище, Баїв, Цеперів Оксана Кравчук, які відзначили розвиток команди і запевнили, що сільська рада буде продовжувати підтримувати хороші починання спортсменів.

Тренер ФК «Україна» Віктор Скуба радіє цьогорічним результатам, коментуючи: «Радий, що керівництво громади допомагає та підтримує наші починання. Цього року більше гравців займається футболом і більша кількість глядачів приходить вболівати. Радує, що долучається все більше молоді, яка приходить на тренування 3-4 рази на тиждень. Приємно, що учасники з інших команд відзначають наш розвиток – як у функціональній підготовці, так і в спортивній інфраструктурі (нещодавно поставили нові футбольні ворота). Щоб футбол у селах розвивався, треба не зупинятися на досягнутому і продовжувати розвиватися».

Затята вболівальниця із села Городище Марія Лойко слідкувала за футбольними перипетіями продовж сезону. Жінка вболіває, коли ФК «Україна» грає вдома, а також разом із сім’єю підтримує команду на виїздах. Пані Марія говорить: «В першу чергу підтримую свого сина, який грає за команду, а по-друге – всіх футболістів, тому що це наше село, їм потрібна підтримка. Тим паче, що останнім часом більше людей приходить грати футбол і вболівати. Шкода, що немає можливості брати вболівальників і їхати на виїзди, щоб вболівати великою компанією. Але вся наша сім’я вболіває, у тому числі найменша донька Валерія».

Бажаємо успіхів нашим футболістам у наступному сезоні та міжсезонному періоді.

ФК Україна 1

Поділитися:
Жителів та жительок Боратинської громади запрошують на онлайн-тренінг зі сторітелінгу
09.05.2024 14:55
Правильно побудована розповідь не лише передає інформацію, а й викликає емоції та створює зв'язок зі слухачем. Сучасні бренди активно використовують сторітелінг у своїй маркетинговій…
У Боратинській громаді вшанували героїв та жертв Другої світової війни (ФОТО)
08.05.2024 14:02
З нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років у всіх старостинських округах Боратинської громади відбулися пам’ятні заходи. Представники місцевого…
Пам'ятаємо. Перемагаємо
08.05.2024 09:22
8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Сьогодні світ згадує подвиг і жертву тих, хто стояв на передовій у найтемніші часи людської історії. Це свято…