Гордість громади: у Боратинській сільській раді нагороджували представників спортивної еліти

Попри війну в Україні, у 2023 році спортсмени Боратинської громади активно здобували перемоги на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях у різноманітних видах спорту.

26 квітня у приміщенні сільської ради відбулося нагородження спортсменів та їх викладачів-наставників. До вітального слова був запрошений сільський голова Сергій Яручик. На завершення заходу вручив грамоти та грошові нагороди спортивній еліті громади.

Хочеться багато говорити про кожного з них, адже ці люди прославляють громаду, підвищують імідж, пропагують здоровий спосіб життя.

Андрій Марчук, майстер спорту України зі спортивного орієнтування. Член Національної збірної команди зі спортивного орієнтування. Брав участь у складі збірної команди України в Чемпіонаті Європи та етапах Кубку світу зі спортивного орієнтування (Італія); 2 місце – Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях, 2 місце – Чемпіонат України зі спортивного орієнтування (спринтерська дистанція); 1 місце – Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Галичини – 2023».

Лобашева Романа, кандидатка в резерв Паралімпійської національної збірної команди України з легкої атлетики у 2023 році серед спортсменів з порушенням зору (КМСУ). Чемпіонка України на дистанції 200, 400, 800 метрів серед спортсменів з порушенням зору. Є членкинею збірної Волинської області з: легкої атлетики; гірськолижного спорту; лижні перегони, біатлон.

Кузьмін Олександр - 1 місце на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» з гирьового спорту, а також зайняв 4 і 5 місця на обласних фестивалях у 2022 і 2023 роках.

Климюк Назар - 2 місце в Богатирських іграх на обласному фестивалі м. Володимир (1 місце перетягування линви на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині та 2 місце на обласному фестивалі у м. Володимир, учасник двох попередніх обласних фестивалів де мав теж нагороди.

Жовтовський Володимир - 2 місце в Богатирських іграх на обласному фестивалі м. Володимир (1 місце перетягування линви на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині та 2 місце на обласному фестивалі у м. Володимир.

Величко Алла - 1 місце з армреслінгу серед жінок на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» в с. Боратин.

Кривчук Валентина - І місце з шашок на обласному фестивалі у м. Володимир, ІІІ місце з шашок на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині, постійна учасниця обласних змагань з шашок від нашої громади (мала призові місця).

Дзюра Світлана - 1 місце з дартсу на обласному фестивалі у м. Володимир, 3 місце з дартсу на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині. Учасниця попередніх фестивалів (виборювала призові місця).

Ткач Микола - 2 місце з шахів на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині, постійний учасник усіх обласних змагань з шахів в попередніх роках від нашої громади (займав призові місця).

Зань Сергій - 3 місце з шашок на обласному фестивалі у м. Володимир, постійний учасник усіх обласних змагань з шашок в попередніх роках від нашої громади (теж займав призові місця).

Леончук Олександр - у 2023 році вихованці Олександра Олександровича зайняли 2 місце на Чемпіонаті Волинської області з футзалу (2009 р. н.) та 1 місце на Чемпіонаті Волинської області ) серед юнаків 2009 р. н. (з міні – футболу 40х60 м. на відкритих майданчиках. За результатами проведених ігор вийшли у вищу лігу Чемпіонату України з фут залу серед юнаків 2009 р. н. (а фінішували у поточному році на третьому місці).

Казаков Володимир - переможець Чемпіонату України з лижного туризму; 3 місце на Кубку України зі спортивного орієнтування бігом; три других місця на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах; учасник Чемпіонату України зі спортивного орієнтування на велосипедах м. Київ; учасник Чемпіонату України зі спортивного орієнтування бігом; учасник екстремальних змагань Київський листопад в класі ТЕХНО СПРИНТ ;учасник всеукраїнських змаганнях з пішого мандрівництва СНІГОХІД. Вихованці Володимира займали у 2023 році призові місця у всеукраїнських, міжнародних, обласних змаганнях.

Гнатюк Віталій, керівник гуртків Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради, які працюють на базі Боратинського ліцею. Вихованці - неодноразові переможці змагань зі спортивного орієнтування та спортивного туризму. Особисто Віталій Гнатюк тричі ставав срібним призером на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах.

Дзюра Андрій. Вихованці Андрія Івановича вибороли 3 місце на обласному фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Cool Games» в І дивізіоні, неодноразовий призер обласних фестивалів у змаганнях з дартсу.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів, бажаємо не припиняти свій розвиток на шляху до нових перемог!

Поділитися:
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…
Традиції української вишиванки в історіях родин Боратинської громади
17.05.2024 17:43
Учора в усьому світі святкували День вишиванки. Боратинська громада продовжує ділитись історіями родинних традицій наших мешканців. Наталія Бугай розповіла про старовинну вишиванку, яку їй подарувала…
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…