Інформація про послуги банку «Південний»

південний (2)

Банк «Південний» – одна з найбільших фінансових установ з українським капіталом; згідно з рейтингом НБУ, є другим серед українських недержавних (приватних) банків за обсягом активів.

Банк «Південний» – універсальний український банк, який пропонує клієнтам – фізичним особам скористатись наступними послугами:

Депозитні програми банку «Південний» – це завжди широкий вибір депозитних програм, індивідуальний підхід до кожного клієнта, вигідні процентні ставки та надійне збільшення вашого прибутку. Депозити в банку «Південний» захищені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб.

Індивідуальні банківські сейфи – послуги зі зберігання коштів, коштовностей, цінних паперів, електронних носіїв інформації, документів про освіту, на право власності, ділових паперів, творів мистецтва, сімейних реліквій, нагород, особистих й ділових листувань та багато чого іншого на ваше бажання. Індивідуальні банківські сейфи надаються в оренду строком від 1 дня до 1 року і є одним із найнадійніших способів захисту ваших цінностей у банку.

Картки – пакети послуг, спеціально створені для різних категорій клієнтів із урахуванням їхніх щоденних потреб і фінансових можливостей.
· Пакет для власних потреб
· Пакет для отримувачів пенсій та соціальної допомоги
· Зарплатні картки
· Спеціалізовані картки

Порівняльна таблиця тарифних пакетів банку

Платіжні картки банку «Південний» приймаються в мільйонах торгових точок по всьому світу. З карткою банку «Південний» ви зможете в будь-який час дня і ночі отримати готівку в місцевій валюті. Крім того, банк «Південний» приділяє особливу (пильну) увагу технологіям, які допомагають захистити кошти клієнтів від шахрайства: цілодобовий моніторинг карткових операцій, відправлення повідомлень клієнту на мобільний телефон.

Платежі та перекази – широкий вибір зручних, швидких та безпечних способів здійснення платежів і переказів, а також оплати рахунків і перерахування коштів.

  • За навчання – комісія 0,5 % від суми (мін. 5 грн.)
  • За розмитнення авто – комісія 0,4 % від суми (мін. 25 грн., макс. 500 грн.)
  • Інші платежі – комісія 1,5 % від суми (мін. 10 грн.)

Кредитування – кредити під заставу на купівлю нерухомості, автомобіля, споживчі цілі. Банк «Південний» постійно розширює перелік банківських послуг і модернізує існуючі. Саме тому банком запроваджено онлайн-сервіси: мобільний додаток «Південний MyBank», інтернет-банкінг для юридичних осіб iFOBS, систему BankID, онлайн-оформлення депозитів, а також низку сучасних рішень для здійснення безконтактних платежів — Tap for Pay, Google Pay, Garmin Pay тощо.

Окрім стандартних банківських продуктів, у банку діють спеціальні програми для компаній агропромислового комплексу, харчової промисловості, сфери інформаційних технологій, морської галузі, енергетики, а також підприємств оптової торгівлі та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Головний принцип усіх продуктів і послуг банку «Південний» — максимум переваг для клієнта у поєднанні з простотою сервісів.

південний

Для отримання консультацій звертайтеся за телефонами: (0332)28-02-12; (095) 27 58 145
Відділення банку «Південний» знаходиться за адресою: м. Луцьк, пр-т Волі, 21

Поділитися:
Представниці Боратинської громади - у числі найкращих зі спортивної акробатики
26.04.2024 15:17
У Волинській ОДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивної акробатики. Упродовж трьох днів 130 учасників та учасниць із семи областей України боролися за звання найкращих. …
Учні Боратинського ліцею стали срібними призерами районного етапу змагань зі спортивного орієнтування
26.04.2024 14:10
У місті Луцьк відбувся районний етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» зі спортивного орієнтування серед юнаків та дівчат 5 - 7 класів. У них брали участь…
У молодіжному центрі села Ратнів відбувся захід «Земля – наш спільний дім»
26.04.2024 11:33
З нагоди Всесвітнього дня Землі, який відзначають 22 квітня, у молодіжному центрі села Ратнів відбулась екологічна година «Земля – наш спільний дім». Під час неї організатори проводили…