Мілана Павлюк з Гіркої Полонки стала призеркою Міжнародного конкурсу мистецтв

Наприкінці грудня у Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Happy new year-2022». Друге місце у престижному мистецькому змаганні виборола 10-річна жителька села Гірка Полонка Мілана Павлюк, викладач – Марія Лавренюк.

За звання кращих виконавців у номінації «Вокальне мистецтво» молодшої дитячої вікової категорії змагалися 65 учасників. Мілана Павлюк підкорила серця журі виконанням пісні «Нічка-новорічка», увійшовши до трійки призерів.

Це вже не перша перемога школярки на конкурсі такого рівня. Незважаючи на доволі юний вік, дівчина є кількаразовою призеркою міжнародних вокальних конкурсів та фестивалів, фіналісткою творчого проекту «СВОЇ».

«Зазвичай я не дуже хвилююся перед виступами, але цього разу, виходячи на сцену переживала, – розповідає Мілана. – Фестиваль «Happy new year» – це серйозний конкурс, тому хотілося показати хороший результат і мені це вдалося. Зараз матиму трохи часу для відпочинку і знову починаю підготовку до нових змагань».

Сьогодні Мілана святкує своє 10-річчя, щиро вітаємо юну виконавицю з ювілеєм. Бажаємо творчих успіхів, натхнення та нових злетів на мистецькому олімпі!

Поділитися:
Жителька Боратинської громади отримуватиме стипендію ім. М. С. Грушевського
27.03.2024 16:04
Христина Кримчук, жителька села Цеперів, отримуватиме стипендію ім. М. С. Грушевського. Нею відзначають студентів вищих навчальних закладів за успішність в навчальній та науковій роботі. Впродовж…
«Як захиститися від фейків і дезінформації» – освітній серіал від Дія.Освіта
27.03.2024 10:46
Фейки та дезінформація стали звичним явищем на просторах інтернету. З кожним роком їх форми стають все більш складними для розпізнання. Особливо це відчутно в умовах війни. Для того, щоб не…
Доля жінки-матері у виставі «Наймичка» від працівників культури Боратинської громади
27.03.2024 09:55
Щорічно 27 березня в світі відзначають день театру. Це свято започатковане у 1961 році. Метою його впровадження є нагадування про театр, як культурне надбання людства та висловлення вдячності всім,…