Молодіжній раді Боратинської громади бути!

У Боратинській громаді розпочали роботу над створення Молодіжної ради. 17 листопада відбулася перша робоча зустріч - понад 30 молодих людей з різних населених пунктів громади зібралися, щоб обговорити можливість створення консультативно-дорадчого органу.

Про механізми створення, особливості функціонування та напрями діяльності молодіжних рад розповів голова Молодіжної ради при Волинській ОДА Дем’ян Петрик. Дем’ян також поділився цікавими кейсами роботи молодіжних рад з різних регіонів України.

Приємно відзначити, що готовність до діалогу та співпраці з молоддю висловили представники Боратинської сільської ради - сільський голова Сергій Яручик та в.о. начальника відділу культури та молодіжної політики Оксана Кравчук.

Під час зустрічі молоді люди презентували себе, своє бачення розвитку молодіжної політики у власному населеному пункті та громаді загалом. Окрім цього, потенційні члени Молодіжної ради спільно працювали над визначенням перспектив та викликів створення цього консультативно-дорадчого органу.

За підсумками зустрічі було прийнято рішення ініціювати процес створення Молодіжної ради у Боратинській громаді. Відповідне рішення представлять на розгляд депутатам на черговій сесії.

Запрошуємо усіх охочих долучатися до процесу створення молодіжної ради: «Якщо тобі від 14 до 35 років, ти активний, ініціативний, тобі не байдуже, що відбувається у громаді і ти бажаєш стати частиною команди Молодіжної ради Боратинської громади звертайся до Відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради boratyn.culture@gmail.com».

Поділитися:
12 травня на Боратинському спорткомплексі відбудеться матч ФК «Славія» (Боратин) – ФК «Шахтар» (Нововолинськ)
10.05.2024 14:37
У неділю, 12 травня, відбудеться перший домашній матч для команди ФК «Славія» (Боратин). Гра проходитиме в рамках Чемпіонату Волині з футболу сезону 2024 року. Суперником наших гравців буде фіналіст…
Молодь Боратинської громади запрошують до другого модулю Школи Молодіжної ради
10.05.2024 12:54
У межах проєкту «Активна молодь — сильна громада» стартує другий модуль Школи молодіжної ради. Цей захід для тебе, якщо ти: активна молода людина віком 14-35 років; прагнеш брати участь…
Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи
10.05.2024 10:08
Внаслідок війни збільшується кількість людей, які потребують встановлення інвалідності, значну частину серед них складають військовослужбовці. У зв'язку з цим Уряд визначив чіткий перелік документів,…