Оголосили ІІІ конкурс креативних ідей для школярів «Зробимо Волинь кращою!»

Управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, факультет економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки оголошують ІІІ конкурс креативних ідей для школярів «Зробимо Волинь кращою!».

Факультет економіки та управління пропонує школярам тренінгову та консультаційну підтримку щодо втілення креативних ідей у напрямі розробки та впровадження стартап-проєктів для забезпечення і власного добробуту, і Волині.

Ми покажемо на практиці як це зробити!

Якщо ти сучасний і креативний, якщо мрієш про власне успішне майбутнє та добробут рідної Волині – реєструйся учасником ІІІ конкурсу креативних ідей «Зробимо Волинь кращою!» (https://forms.gle/YgNwMrcTi84EEuA4A)

Положення та терміни проведення етапів конкурсу – на сайті http://zrobymovolynkrashchoiu.simplesite.com

Порядок і терміни проведення конкурсу

1. Конкурс відбуватиметься у три тури:

1.1. Формування у майбутніх учасників практичних знань і навичок щодо втілення креативних ідей у напрямі запровадження власного бізнесу для власного добробуту та Волині.1.1.Поінформування закладів освіти та залучення учнівської молоді до онлайн-школи фінансово-економічної грамотності – до 20 жовтня 2021 року (кількість учасників і локаційних центрів не обмежена).

1.2. Реєстрація учасників для онлайн-школи фінансово-економічної грамотності від факультету економіки та управління ВНУ імені Лесі Українки (https://forms.gle/YgNwMrcTi84EEuA4A) – із 26 жовтня по 1 листопада.

1.3. Проведення навчальних онлайн-тренінгів згідно з графіком – із 22 жовтня. Тематики тренінгів відповідають етапам наступних завдань. Тривалість одного тренінгу – до 15 хв. Тренінги викладатимуть з певною періодичністю на сторінці факультету економіки та управління у YouTube та Facebook.

1.4. Вручення учасникам сертифікатів слухачів тренінгу.

2. Формування, втілення та презентування креативних ідей учнівської молоді у вигляді Start-up.

2.1. Офлайн- й онлайн-тренінг для майбутніх команд учасниць щодо втілення креативних ідей і формування Start-up – 1–20 листопада (тривалість і графік узгоджується індивідуально з школою).

2.2. Підготовка презентацій на конкурс й онлайн-консультування з координатором-тренером – до 20листопада.

2.3. Подача заявки та презентації проєкту (у довільній формі) на сайт конкурсу http://zrobymovolynkrashchoiu.simplesite.com 21 листопада.

2.4. Онлайн-голосування за презентації учасників на сторінці факультету економіки та управління у YouTube та Facebook – 22 листопада – 3 грудня. Визначення кращих конкурсних робіт за кількістю вподобайок у таких номінаціях: «Добробут громад», «Соціально спрямовані», «Відновлення культурно-історичної спадщини», «Екологоорієнтовані», «Бізнес, що створює робочі місця».

3. Бізнес-форум нагородження переможців конкурсу «Зробимо Волинь кращою!» 10 грудня.

Ви отримаєте такі знання та вміння:

- як продукувати ідеї;

- як обґрунтувати креативну ідею та перетворити її у проєкт;

- як презентувати проєкт;

- як знайти інвестора та зацікавити його.

Упродовж процесу проходження тренінгів і залучення до ігрових методів навчання школярі матимуть змогу:

1) засвоїти потрібні життєві знання: основи фінансової грамотності та права, правила дослідження ринку, лідерства, інструменти продажів і техніки ведення переговорів;

2) отримають необхідні для реалізації проєкту компетенції: лідерство, креативність, командоутворення, ефективність, готовність до ризику та вміння ухвалювати рішення в умовах невизначеності, тобто т.зв. «компетенції 21 століття».

Кілька причин, чому варто брати участь у конкурсі:

1. Давати гарантію, що Ви станете винахідником, бізнесменом, креативним менеджером, знавцем-аналітиком ми не можемо. Але Ви отримаєте не лише унікальні можливості продемонструвати свої ідеї, а й усвідомлено ухвалювати рішення щодо вибору професії.

2. Тренінги та консультації дадуть змогу отримати важливі знання та навички.

3. Робота над ідеєю та проектом принесе незабутні емоції.

4. Ви навчитеся розробляти презентацію і працювати в команді.

5. Наші заняття наповнені інтерактивом. Над проєктами учні працюватимуть самостійно, що займає дитячі уми і відмінно підходить для дітей із різним рівнем підготовки.

6. Ми завжди тримаємо постійний контакт із Вами та Вашими наставниками.

Переможці конкурсу захистів стартап-проєктів отримають цінні подарунки!

Поділитися:
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…
Юні спортсмени громади серед найкращих на міжнародних змаганнях з туризму
16.05.2024 10:36
Юні туристи Боратинського ліцею та Промінської гімназії взяли участь в Міжнародних змаганнях з туризму серед школярів та молоді «Кубок Жигунаса – 2024», що відбулися в Литві. Крім господарів в…
Вітаємо з Днем вишиванки!
16.05.2024 09:45
Сьогодні, 16 травня, в усьому світі відзначають День вишиванки. Це свято є досить молодим, адже започатковане в 2006 році. Проте українська вишивана традиція існує століттями. Етнічний український…