Підвели підсумки конкурсу есе «Майбутнє після пандемії»

Яким стане світ після пандемії? Що конкретно зміниться – для кожної людини окремо і для країни та світу в цілому? Ці питання ми задали мешканцям Боратинської та Смідинської громад, які стали учасниками конкурсу есе «Майбутнє після пандемії».

Конкурс творчих робіт організували у рамках проєкту «Підтримка сільського населення в умовах COVID-19», що спільно впроваджується громадською організацію «Європейський вектор Волині», Боратинською та Смідинською сільськими громадами. Творчим завданням учасників було висвітлення тематики пандемії як окремої сторінки в історії людства та спільний пошук способів адаптації в постковідний період.

Загалом до конкурсу есе долучилися 16 учасників з різних населених пунктів Боратинської та Смідинської громад. Молоді люди поділилися своїми сценаріями розвитку подій після пандемії COVID-19, а також запропонували креативні рішення для пристосування до життя у нових умовах.

За результатами конкурсу творчих робіт «Майбутнє після пандемії» переможцями стали Дарина Томащук (Боратин), Іванна Сітуха (Гірка Полонка), Олександра Микитюк (Лаврів), Роман Бовкуш (Смідин), Тетяна Шевчук (Промінь), Юлія Тонких (Смідин). Дипломи про участь отримали Богдана Приступа (Ратнів), Анна Самолюк (Мстишин), Дарина Казакова (Промінь), Тетяна Тарадюк (Ратнів), Юлія Герасимчук (Лаврів), Максим Шайнюк (Паридуби), Артем Рибак (Паридуби), Софія Гандзюк (Смідин), Вікторія Савлук (Баківці), Каріна Шоцька (Баківці).

Пропонуємо ознайомитися із роботами, які увійшли до збірника есе учасників конкурсу «Майбутнє після пандемії».

Збірник есе учасників конкурсу "Майбутнє після пандемії"

Проєкт «Підтримка сільського населення в умовах COVID-19» впроваджується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується багатьма донорами, зокрема ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування.

Поділитися:
Боратинська громада увійшла в топ-100 громад-лідерів цифрової трансформації України
15.05.2024 16:27
Нещодавно Міністерство цифрової трансформації України спільно з Програмою EGAP провели Digital Power Summit 2024, під час якого відзначили громади, які показали вагомі цифрові успіхи. На цьому форумі…
День вишиванки: історії традицій мешканців Боратинської громади
15.05.2024 13:06
Вишиванки, створені руками наших українців, поєднують в собі естетичну функцію та мудрість українського народу. У минулому кожна українська родина носила вишитий одяг і вбирала свою оселю у вишиті…
Андрій Марчук з Боратина виборов дві золоті медалі на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування
15.05.2024 12:17
В Житомирській області відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Традиційно успішно на змаганнях такого рівня виступив Андрій Марчук з Боратина. Цього разу він показав найкращі…