Школи Боратинської громади налаштовані на співпрацю

Чи можлива співпраця? У конференц-залі Боратинської амбулаторії відбулася зустріч представників п’яти шкіл громади, на якій обговорювали особливості та перспективи співпраці закладів освіти Боратинської громади.

Зустріч пройшла у форматі тренінгу, під час якого учасники визначили роль педагога в освітньому процесі, обмінялися досвідом роботи та сформували план спільної діяльності на найближчий час.

Спеціаліст з питань освіти Оксана Йосипівна Врублевська вважає, що необхідно спільно впроваджувати інноваційні ідеї, які не лише об’єднають колектив, а й дозволять впровадити нові методи в освітній процес.

Анатолій Левчук – спеціаліст із проектної діяльності та співробітництва, який проводив тренінг, переконаний, що співпраця – це запорука розвитку не лише провідних організацій, а й можливість для будь-якого середовища вийти на новий якісний рівень взаємодії.

Впродовж двох годин роботи учасники спільно шукали шляхи взаємодії для реалізації спільного проекту. Усі зійшлися на думці, що в першу чергу потрібно сприяти розвитку навичок комунікації у молоді. Адже, як відомо, щоб чули наші ідеї і прислухалися до наших думок, потрібно вміти виступати на публіці. Успішна людина має вміти себе презентувати. Тому, кінцевим спільним рішенням стало – створити для учнів п’яти шкіл можливості для практики, яка допоможе їм реалізуватися не лише на наукових змаганнях, а й у житті, що значно важливіше.

Поділитися:
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
20.05.2024 14:32
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 20.05.2024 можна…
Жителів громади запрошують на тренінг по пітчингу
20.05.2024 09:41
Останнім часом термін «пітчинг» (англ. pitch) став таким же популярним, як і термін «стартап». Пітчинг – це бізнес-план, який коротко та структуровано презентують перед інвесторами. Мета пітчингу –…
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…