Тріумфальний сезон для футболістів Боратинської громади: нові рекорди і чемпіонство

У неділю, 31 жовтня, на полі стадіону «Луцьксантехмонтаж № 536» відбулася вирішальна гра за Кубок Луцького району з футболу, а також підведення підсумків сезону-2021. Традиційно без нагород не залишилися наші спортсмени – футбольний клуб «Боратин» став переможцем Вищої ліги чемпіонату Луцького району з футболу 2021, а футбольний клуб «Вілія» (Коршовець) завоював «бронзу» у Першій лізі чемпіонату Луцького району з футболу 2021. Спеціальні індивідуальні відзнаки отримали гравці ФК «Боратин»: Роман Москвич – «Кращий бомбардир» (41 забитий гол), наставник команди Павло Бебко – «Кращий тренер» та капітан ФК «Вілія» (Коршовець) Михайло Лисюк – «Кращий захисник».

Сезон-2021 виявився дуже результативним для ФК «Боратин»: цьогоріч вони стали володарями Кубку «Волинь Спорт 2021», здобули перемогу у Кубку Боратинської громади та отримали звання чемпіона Луцького району з футболу. Тріумфальні перемоги супроводжувалися новими рекордами, зокрема, команда зіграла 19 матчів без жодної поразки та відірвалася від суперників аж на 11 очок.

Тренер ФК «Боратин» Павло Бебко каже, що роботою команди та результатами у сезоні задоволений: «Ми повністю виконали поставлені завдання, а головне, здобули новий досвід та покращили свою майстерність. Те, що ми завершили сезон з такими показниками, стало можливим завдяки ефективній роботі команди. Цьогоріч ми на 70% оновили склад клубу, по-іншому підійшли до тренувального процесу, багато уваги приділяли тактиці гри. Як бачимо, ретельна підготовка, відповідальність спортсменів та бажання перемогти дали свої результати. Маємо багато амбітних планів, у перспективі вихід у Першу лігу Чемпіонату області, тож готуватимемось до нового сезону ще наполегливіше».

Хороші результати у цьому сезоні продемонстрували гравці ФК «Вілія» (Коршовець). «Грати було важко, адже впродовж всього сезону нас супроводжували травми, – пояснює капітан команди Михайло Лисюк. – Втім, це не завадило нам увійти до трійки призерів, а якби не ряд обставин в останньому матчі, то мали б всі шанси стати чемпіонами. Зробили висновки, тому в наступному сезоні працюватимемо по-іншому. Хочемо покращити свої показники, щоб тішити шанувальників якісним та видовищним футболом».

Вітаємо футболістів із перемогою! Зичимо лише сильних і точних ударів, нових перемог на футбольних полях та вагомих здобутків.

Поділитися:
Боратинська громада увійшла в топ-100 громад-лідерів цифрової трансформації України
15.05.2024 16:27
Нещодавно Міністерство цифрової трансформації України спільно з Програмою EGAP провели Digital Power Summit 2024, під час якого відзначили громади, які показали вагомі цифрові успіхи. На цьому форумі…
День вишиванки: історії традицій мешканців Боратинської громади
15.05.2024 13:06
Вишиванки, створені руками наших українців, поєднують в собі естетичну функцію та мудрість українського народу. У минулому кожна українська родина носила вишитий одяг і вбирала свою оселю у вишиті…
Андрій Марчук з Боратина виборов дві золоті медалі на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування
15.05.2024 12:17
В Житомирській області відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Традиційно успішно на змаганнях такого рівня виступив Андрій Марчук з Боратина. Цього разу він показав найкращі…