Туристи громади вибороли 2 кубки на обласному туристсько-краєзнавчому зльоті (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Соловичі Ковельського району відбувся 65-й туристсько-краєзнавчий зліт серед учнівської молоді Волині. 17 команд виборювали першість у трьох видах змагань: туристсько-спортивна смуга перешкод, туристсько-краєзнавчий експедиційний маршрут, конкурсна програма (представлення команди, знавців історії, природи та культури України та реконструкція елементів весільного обряду).

Боратинську громаду на змаганнях представляли школярі з Гіркополонківського ліцею - Анастасія Лінник, Анна Ткачук, Костянтин Сусь та учні Боратинської школи - Маргарита Шевчук, Софія Шаповаленко, Тетяна Понурок, Анастасія Романчук, Максим Власюк.

Особливо вдалими були виступи наших туристів у конкурсній програмі. Так, у конкурсі представлення команди у нас третє місце, а в конкурсі з реконструкції елементів весільного обряду - друге. У підсумку наша команда посіла перше загальне місце у конкурсній програмі.

У змаганнях з туристсько-краєзнавчого експедиційного маршруту наші спортсмени з результатом 156 балів зайняли третє місце, поступившись тільки 1 балом другому та 2 балами першому місцям.

Вітаємо юних туристів із вдалим виступом! Особливу подяку висловлюємо наставникам, які готували команду до змагань – вчителю географії Гіркополонківського ліцею Андрію Вострікову та вчительці музики Боратинської школи Ользі Васильчук.

Микола Калиш

Поділитися:
До уваги власників пасік у селах Баїв, Ратнів, Цеперів, Оздів
26.04.2024 09:27
З 27 по 28 квітня включно поблизу територій сіл Баїв, Оздів, Ратнів, Цеперів буде проводитися обробка хімікатами посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік та мешканців вказаних населених…
Юні волейболісти громади вибороли срібні нагороди на чемпіонаті Луцького району
25.04.2024 18:18
Волейбольна команда школярів Боратинської громади, в складі якої виступали спортсмени з Боратинського, Радомишльського та Лаврівського ліцеїв, успішно виступила на чемпіонаті Луцького району з…
Учень Боратинського ліцею переможець конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія»
25.04.2024 16:18
Нещодавно завершився обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія». Діти створювали образ омріяної України за допомогою фарб, фломастерів, олівців, тканини, паперу, пластику,…