У Баєві відбулося традиційне дійство – «СВЯТО ПО-БАЇВСЬКИ» (ФОТО, ВІДЕО)

У неділю, 20 червня, на вже традиційний щорічний захід «Свято по-баївськи» до Баєва завітало чимало гостей з Боратинської та сусідніх громад. Це не дивно, адже розваг для різних вікових категорій запропонували на будь-який смак.

Діти активно розважалися на батутах, надувних гірках, робили аквагрим та боді-арт, брали участь в конкурсах з аніматорами. З нагоди Дня батька, з яким цьогоріч співпало «Свято по-баївськи», для батьків та їх дітей організували інтерактивне змагання «СуперТАТО».

Родзинкою свята, на яку чекали всі присутні, стала музично-театральна постановка за мотивами твору «Весілля в Малинівці» за участі колективів клубу-музею села Баїв, будинку культури села Городище. Місцеві актори чудово проявили свої таланти, за що отримали масу оплесків та слів вдячності від глядачів. Пропонуємо вашій увазі запис вистави:

Слова поваги та вдячності висловили також мешканцям-рекодсменам громади у номінаціях «Найстарший житель», «Наймолодший житель», «Найстарша подружня пара». Дійство завершилося святковою дискотекою.

Організатори в особі Боратинської сільської ради дякують місцевим аматорам сцени, які плідно готувалися та вміло виступили на заході, комунальному підприємству «Боратин» за підготовку території до заходу та господарству ТОВ «Україна-Баїв», яке стало фінансовим спонсором дійства.

Фото: Марина Пахачук, Ольга Цуз
Відео: Максим Капустинський

Поділитися:
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…
Гіркополонківських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу
03.05.2024 19:16
1 травня у Гіркополонківському ліцеї відбувся дитячий вишкіл, на якому навчали основ першої домедичної допомоги. Захід провела Луцька районна організація Товариства Червоного Хреста України. Учням…
До уваги власників пасік
02.05.2024 14:48
СГПП «Рать» повідомляє, що 3 та 4 травня з 22:00 до 6:00 здійснюватиметься пестицидний обробіток посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік у селах Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Ратнів,…