У Боратинській громаді підтримують ініціативну молодь (+ФОТО)

У сесійній залі Боратинської сільської ради відбулося нагородження переможців програми «Ініціативна молодь», метою якої є підтримка ініціативної молоді та створення умов для виховання інтелектуальної еліти громади.

Нагадаємо, що конкурс проходив у два етапи: перший – підготовка документів, які підтверджують успішність у навчанні і написання есе/проектної пропозиції; другий – публічний конкурс представлення есе/проектної пропозиції претендентами.

У результаті конкурсу визначено 10 переможців – учнів та студентів, які досягли значних успіхів у науковій, навчальній, мистецькій, спортивній або громадській діяльності та посприяли розвитку Боратинської громади. Серед них: Анастасія Сергійчук (Мстишин), Христина Кримчук (Цеперів), Катерина Торчинюк (Городище), Оксана Лук’янчук (Баїв), Наталія Дорощук (Вербаїв), Антоніна Черняк (Боратин), Вероніка Лисак (Городище), Наталія Мирончук (Голишів), Мілана Сидорук (Новостав), Юрій Черняк (Боратин).

Сільський голова Сергій Яручик побажав молодим людям не зупинятись на досягнутому і зазначив: «Сьогодні ви довели, що у вас є величезний талант та прагнення до змін. Вважаю, що інвестиції у молодь – це інвестиції у майбутнє». Із мотивуючими промовами до молоді звернулися члени конкурсної комісії: в.о. старост Оксана Кравчук та Вікторія Косарук, спеціаліст з питань освіти Оксана Врублеська, спеціаліст з проектної діяльності та співробітництва Анатолій Левчук.

Переможці конкурсу отримали сертифікати та грошові премії. Бажаємо успіхів та нових звершень. Творимо майбутнє уже сьогодні разом!

Поділитися:
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
20.05.2024 14:32
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 20.05.2024 можна…
Жителів громади запрошують на тренінг по пітчингу
20.05.2024 09:41
Останнім часом термін «пітчинг» (англ. pitch) став таким же популярним, як і термін «стартап». Пітчинг – це бізнес-план, який коротко та структуровано презентують перед інвесторами. Мета пітчингу –…
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…