У Боратинській громаді відбувся День здоров'я

Понад п’ятдесят педагогів із 10 закладів загальної середньої освіти Боратинської громади взяли участь у Дні здоров'я. Вони прибули до Гіркополонківського ліцею, щоб позмагатися хто кращий у спортивних іграх.

З вітальним словом до учасників змагань звернулася Оксана Кравчук, в.о. начальника відділу культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради.

Першими завершилися змагання з дартсу. Серед жінок перемогу здобула Надія Садовська з Боратинського ліцею з результатом 70 очок, друге місце зайняла Оксана Ільчук – 61 очко (Коршівська гімназія), третє місце у Вікторії Романець – 56 очок (Ратнівський ліцей).

Серед чоловіків перемогу виборов Андрій Дзюра – 84 очка (Боратинський ліцей), друге місце з результатом 81 очко посів Віктор Герасимчук (Лаврівський ліцей), замкнув трійку призерів Володимир Казаков – 75 очок (Промінська гімназія).

У змаганнях з настільного тенісу місця розподілились таким чином:

Серед жінок:

1 місце – Оксана Зарубич (Рованцівський ліцей).

2 місце – Ірина Приймаченко (Баївський ліцей).

3 місце – Катерина Фрончко (Мстишинська гімназія).

Серед чоловіків:

1 місце – Микола Калиш (Боратинський ліцей).

2 місце – Михайло Костюк (Ратнівський ліцей).

3 місце – Ігор Стратійчук (Гіркополонківський ліцей).

У змаганнях з шашок серед жінок впевнено перемогла Валентина Кривчук (Рованцівський ліцей), друге місце посіла Алла Глинюк (Мстишинська гімназія) та на третьому місці завершила змагання Оксана Бобела (Коршівська гімназія).

Серед чоловіків перемогу здобув Андрій Никоньчук (Баївський ліцей), друге місце в Андрія Зімича (Ратнівський ліцей) та третє місце у Віктора Папка (Лаврівський ліцей).

У грі в волейбол найкращу командну гру продемонстрували педагоги з Боратинського і Рованцівського ліцею і в підсумку посіли перше місце. Представники Гіркополонківського ліцею взяли верх у грі з командами Ратнівського і Баївського ліцеїв та Коршівської гімназії та зайняли друге місце.

По завершенню змагань призери і переможці були нагородженні грамотами Боратинської сільської ради.

Поділитися:
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…
Традиції української вишиванки в історіях родин Боратинської громади
17.05.2024 17:43
Учора в усьому світі святкували День вишиванки. Боратинська громада продовжує ділитись історіями родинних традицій наших мешканців. Наталія Бугай розповіла про старовинну вишиванку, яку їй подарувала…
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…