У громаді діятиме ще один мистецький осередок

Для мешканців сіл Боратин, Новостав, Голишів, Рованці, Промінського старостинського округу відкриють філію Гіркополонківської музичної школи. Таке рішення прийняли під час робочої наради за участю в.о. начальника відділу культури та молодіжної політики Оксани Кравчук, методиста відділу освіти Оксани Врублевської, директора Боратинської школи Мирослави Бойчун, директора Гіркополонківської музичної школи Володимира Потрапелюка та викладача хореографічного відділення Вікторії Лопанової.

За словами Оксани Кравчук, ідея створення такого мистецького осередку визрівала уже давно: «Наразі у нас в громаді є лише одна дитяча музична школа – у Гіркій Полонці. Втім, попит на освітні та культурні послуги значно вищий. Мешканці Боратина, Рованців, Промінського старостинського округу неодноразово озвучували запити щодо забезпечення змістовного дозвілля для дітей. Вважаємо, що відкриття філії музичної школи на цій території вирішить дане питання».

На базі філії музичної школи діти навчатимуться грі на музичних інструментах за класами фортепіано та скрипки. Юні мешканці громади також матимуть нагоду відвідувати заняття хореографічного відділення. У перспективі – відкриття класу образотворчого мистецтва.

Школа мистецтв розпочне свою роботу з нового навчального року. До 16 серпня триватиме запис на вступні прослуховування - батьки учнів можуть подати онлайн-заявку для реєстрації, яка потрібна для визначення кількості кандидатів на вступ до школи та складання графіку вступних прослуховувань.

Про конкретні терміни проведення прослуховувань та консультацій (з зазначенням прізвищ кандидатів) буде повідомлено згодом.

Заявка для реєстрації у вступному прослуховуванні

Поділитися:
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…
Традиції української вишиванки в історіях родин Боратинської громади
17.05.2024 17:43
Учора в усьому світі святкували День вишиванки. Боратинська громада продовжує ділитись історіями родинних традицій наших мешканців. Наталія Бугай розповіла про старовинну вишиванку, яку їй подарувала…
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…