У селах громади проведуть майстер-класи зі стрільби з лука (графік)

Навчання стрільба з лукаМешканці Боратинської громади мають унікальну нагоду опанувати давнє і захоплююче заняття – стрільбу з лука.

Впродовж вересня представники клубу «Луцькі соколи» проведуть серію безоплатних занять для усіх охочих жителів громади віком від 12 років і старших. Запрошуємо сім’ї, молодь та старше покоління. Основною цільовою аудиторією є учасники АТО/ООС - війни на Сході України, адже ініціатива впроваджується Боратинською сільською радою спільно з клубом «Луцькі соколи» у рамках проекту «КРОК – реінтеграція ветеранів задля згуртованої громади».

Виїзні навчання-тренінги відбуватимуться щосуботи та щонеділі у різних населених пунктах громади. Під час тренувань професійні лучники навчать вас правильно користуватися луком і стрілами, поділяться секретами влучання у ціль та запропонують комплекс вправ для відпрацювання навичок.

2 жовтня на базі клубу «Луцькі соколи» (м. Луцьк, Інститут мистецтв) для всіх, хто зацікавиться стрільбою з лука, буде проведено додаткове навчання, а 9 жовтня свої сили можна буде продемонструвати на Чемпіонаті Боратинської громади зі стрільби з лука на Боратинському спорткомплексі.

До слова, 10 жовтня у Боратині відбудеться Чемпіонат Волинської області зі стрільби з лука.

Запрошуємо мешканців громади у веселій та невимушеній атмосфері розвинути навички спритності, витримки та влучності. Графік проведення майстер-класів із зазначенням часу та локацій додається.

Проект «КРОК» Боратинської сільської ради впроваджується у рамках проекту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей», який у свою чергу впроваджує Міжнародна організація з міграції та реалізує Молодіжна організація «СТАН» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Графік тренувань

Поділитися:
Андрій Марчук з Боратина завоював золоту і бронзову медалі на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування
25.04.2024 09:07
В Києві пройшли старти Чемпіонату України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях. На них в черговий раз успішно виступив Майстер спорту України, член Національної збірної зі…
Триває набір до лав патрульної поліції Волинської області
24.04.2024 16:20
Патрульна поліція Волинської області пропонує працевлаштування у їхньому підрозділі. Перевагами роботи є: безкоштовне медичне обслуговування у закладах МВС для патрульних та їх рідних; …
Вчителі Боратинської громади презентували роботи на «Творчих сходинках педагогів Волині»
24.04.2024 15:34
У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти завершила роботу ХХІX обласна виставка дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Виставка проходила у два…