Вчителі Боратинської громади пройшли тренінг «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання»

Вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Боратинської сільської ради взяли участь у дводенному тренінгу про дистанційне і змішане навчання.

Основна мета проєкту – ознайомлення учасників та учасниць з сучасними педагогічними стратегіями та технологіями проведення уроків у дистанційному та змішаному форматах.

Тренінг відбувся на базі Боратинського ліцею. Впродовж двох днів педагоги працювали в групах. Під час зустрічі вчителі поглибили знання щодо організації змішаного та дистанційного навчання, ознайомилися з новими онлайн інструментами, заглибилися у проєктування дистанційних уроків у синхронному та асинхронному форматах.

Тренерка Світлана Савюк поділилась корисними ідеями та добіркою цифрових інструментів, якими педагоги зможуть скористатися під час проведення уроків. Усе це якісно вплине на навчальний процес ліцеїв та гімназій громади.

Захід проводився за сприяння громадської спілки «Освіторія» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України (МОН).

Поділитися:
Боратинська громада ділиться досвідом міжнародного міжмуніципального співробітництва
30.04.2024 17:26
Міжнародна співпраця – важлива сторона роботи місцевого самоврядування, особливо під час війни, коли Україна не лише потребує всебічної міжнародної підтримки, а й закріплює свою суб’єктність на…
До Великодня соціально вразливі категорії мешканців отримали продуктові набори
30.04.2024 17:11
Щороку напередодні Великодніх свят Боратинська сільська рада формує продуктові набори для найменш захищених мешканців нашої громади: це одинокі особи похилого…
До уваги власників пасік у селі Боратин
30.04.2024 17:06
1 та 2 травня поблизу Боратина буде проводитися обробка хімікатами посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік та мешканців вжити усіх необхідних заходів безпеки та не випускати бджіл з пасік…