Великі справи маленьких людей

З «місією добра» учні школи села Рованці відвідали Луцький геріатричний пансіонат для людей похилого віку з особливими потребами.

І приїхали вони не з порожніми руками, а привезли «Дари пані Осені» та частинку юності і тепла. Уже стало доброю традицією у школі проводити акцію «Твори добро, бо ти – людина». Учні віднеслись до всього не пороках по-дорослому: виважено та мудро. Можливо, ще до кінця й не розуміючи, що таке печаль, біда, самотність, але діти мають добре серце та вміють співчувати, саме тому відчувалось: все що вони роблять – від душі.

Зрозуміли це й дорослі. За щирі та теплі слова, вітаміни осені, вони підходили до дітей і дякували за подаровані приємні миті, розповідали про себе, свої захоплення. Як з’ясувалося, їх у них чимало.

У геріатричному пансіонаті діють виставки творчих робіт, де люди виставляють картини, вироби, зроблені власними руками. До речі, музей творчості закладу поповнився ще на одну картину, яку подарувала Олена Гнатівна Марчук від учнів 1- А класу.

Час промайнув і учням потрібно було повертатися назад – до школи, до навчання. Та вони не прощалися, а сказали: «До нових зустрічей!». Кожна людина творить своє майбутнє – воно у наших руках. Якщо будемо не байдужими до людей з собливими потребами, стареньких людей, то й самі житимемо у гармонії.

Поділитися:
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
20.05.2024 14:32
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 20.05.2024 можна…
Жителів громади запрошують на тренінг по пітчингу
20.05.2024 09:41
Останнім часом термін «пітчинг» (англ. pitch) став таким же популярним, як і термін «стартап». Пітчинг – це бізнес-план, який коротко та структуровано презентують перед інвесторами. Мета пітчингу –…
У селі Промінь відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнівської молоді громади
17.05.2024 19:34
Понад 50 юних кросменів з 10 освітніх закладів громади прибули позмагатися за першість. Після урочистого відкриття змагань на території місцевого парку розпочалися змагання. Першими вийшли на старт…