Ветеранам АТО та членам їх сімей надаватимуть психологічну допомогу

Психологічна допомогаУ Боратинській громаді ветерани АТО/ООС, члени їх сімей, волонтери можуть скористатися можливістю отримати безоплатну психологічну допомогу. Відповідний сервіс впроваджують у рамках проекту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їх сімей».

Консультаційний пункт із надання психологічної допомоги діятиме у приміщенні Боратинської амбулаторії (2 поверх) щочетверга з 11:00 до 16:00. З ветеранами та іншими цільовими групами працюватиме практичний психолог, кандидат психологічних наук, доцент, керівник центру сімейної психології «Щаслива сім’я» Раїса Петрівна Федоренко. Перші зустрічі відбудуться 2 вересня.

Психологічну реабілітацію ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей, волонтерів здійснюватимуть за такими напрямками:

  • робота з психічною травмою та її наслідками
  • подолання різного характеру внутрішніх переживань, розладів сну, нав'язливих станів
  • проблеми подружніх стосунків
  • батьківсько-дитячі взаємини
  • дитячі проблеми і переживання (емоційні розлади, страхи, психічні травми, виникнення проблем у навчанні і спілкуванні і т.п.)

Запрошуємо мешканців громади скористатися новоствореним сервісом.

Щоб записатися на консультацію телефонуйте +380506754066 (вайбер), +380969741239.

Проект «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей» впроваджує Міжнародна організація з міграції та реалізує Молодіжна організація «СТАН» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Поділитися:
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
15.04.2024 14:56
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 15.04.2024 можна…
Юних жителів громади запрошують до участі в конкурсі малюнків «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф»
15.04.2024 11:51
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації…
Жителі Боратинської громади зможуть покращити навички комунікації
15.04.2024 10:34
Уміння ефективно спілкуватися – один із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя. Побудувати кар’єру, бізнес неможливо без цієї навички. Опанувати основні техніки…