Як працює пункт надання психологічної допомоги у Боратині

18 грудня до Боратинської громади відбувся моніторинговий візит координатора психологічної роботи у рамках реалізації проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Експертка Людмила Новіцька завітала, щоб ознайомитися з роботою консультаційного пункту із надання психологічної допомоги. Під час зустрічі психолог Раїса Федоренко розповіла про організацію надання психологічної допомоги ветеранам/ветеранкам та членам їх сімей, підтвердила необхідність та ефективність існування такого сервісу у громаді.

Нагадаємо, що з вересня ветерани АТО/ООС, члени їх сімей, волонтери, що проживають на території Боратинської громади, можуть скористатися можливістю отримати безоплатну психологічну допомогу. Консультаційний пункт із надання психологічної допомоги діє у приміщенні Боратинської амбулаторії (2 поверх) щочетверга з 11:00 до 16:00. З ветеранами та іншими цільовими групами працює практичний психолог, кандидат психологічних наук, доцент, керівник центру сімейної психології «Щаслива сім’я» Раїса Петрівна Федоренко.

Психологічну реабілітацію ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей, волонтерів здійсннюють за такими напрямками:

  • робота з психічною травмою та її наслідками
  • подолання різного характеру внутрішніх переживань, розладів сну, нав'язливих станів
  • проблеми подружніх стосунків
  • батьківсько-дитячі взаємини
  • дитячі проблеми і переживання (емоційні розлади, страхи, психічні травми, виникнення проблем у навчанні і спілкуванні і т.п.)

Запрошуємо мешканців громади скористатися новоствореним сервісом.

Щоб записатися на консультацію телефонуйте +380506754066 (вайбер), +380969741239.

Допомога надається в рамках проєкту, спрямованого на зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів, що фінансується Європейським Союзом, впроваджується Міжнародною організацією з міграції та реалізується Благодійною організацією «Центр психічного здоров’я і травматерапії «Інтеграція».

Поділитися:
Юні волейболісти громади вибороли срібні нагороди на чемпіонаті Луцького району
25.04.2024 18:18
Волейбольна команда школярів Боратинської громади, в складі якої виступали спортсмени з Боратинського, Радомишльського та Лаврівського ліцеїв, успішно виступила на чемпіонаті Луцького району з…
Учень Боратинського ліцею переможець конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія»
25.04.2024 16:18
Нещодавно завершився обласний тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія». Діти створювали образ омріяної України за допомогою фарб, фломастерів, олівців, тканини, паперу, пластику,…
Андрій Марчук з Боратина завоював золоту і бронзову медалі на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування
25.04.2024 09:07
В Києві пройшли старти Чемпіонату України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях. На них в черговий раз успішно виступив Майстер спорту України, член Національної збірної зі…