Як пройшло свято у Баєві? – «По-баївськи!»

Жителі сіл Баїв, Городище, Цеперів та гості, які 28 липня завітали на свято села, вкотре переконалися, що вони знаходяться на території, яка є осередком щирості та душевності. Усі охочі мали можливість насолодитися неймовірною, колоритною атмосферою та повеселитися досхочу.

по баївськи

Навіть грозі не вдалося зіпсувати свята, яке тільки набирало обертів. Батут, надувна гірка, аквагрим, боді-арт, солодка вата, піньята (традиційна іграшки з пап’є-маше, наповнена солодощами) – усе це було запропоновано наймолодшим учасникам заходу.

Поки діти бавилися, увага дорослих була прикута до сцени, на якій свою майстерність демонстрували народний аматорський хор патріотичної пісні «Криниця» клубу-музею с. Баїв і його Молодіжний вокальний колектив, народний аматорський хоровий колектив «Пісенне перевесло» БК с. Новостав, вокальна група БК с. Сьомаки, зразковий аматорський ансамбль танцю «Вертуни» БК с. Гірка Полонка, Іван Пахолок із Боратина й талановита місцева молодь.

Боратинський сільський голова Сергій Яручик та староста сіл Баїв, Городище, Цеперів Оксана Кравчук привітали усіх зі святом та вручили подяки учасникам святкового дійства.

молодіжний хор

Жителі та гості громади пригощалися смаколиками місцевих господинь, брали участь у численних конкурсах, вигравали цінні подарунки під час розіграшу лотереї «Поле чудес із Павловичем та Яремою» (керівниками місцевого сільськогосподарського товариства «Україна-Баїв») та проявляли танцювальний хист на запальній дискотеці.

пані Зоя і качка

баїв свято по баївськи
Поділитися:
Оголошено прийом заявок на участь у ІІ церемонії нагородження молоді
16.05.2024 10:39
Наближається кінець навчального року, а це означає, що настав час підвести підсумки та відзначити кращих. Запрошуємо активну молодь Боратинської громади до участі у цьогорічній церемонії нагородження…
Юні спортсмени громади серед найкращих на міжнародних змаганнях з туризму
16.05.2024 10:36
Юні туристи Боратинського ліцею та Промінської гімназії взяли участь в Міжнародних змаганнях з туризму серед школярів та молоді «Кубок Жигунаса – 2024», що відбулися в Литві. Крім господарів в…
Вітаємо з Днем вишиванки!
16.05.2024 09:45
Сьогодні, 16 травня, в усьому світі відзначають День вишиванки. Це свято є досить молодим, адже започатковане в 2006 році. Проте українська вишивана традиція існує століттями. Етнічний український…