Юні футболісти громади вийшли у півфінал чемпіонату області

Футбол півфіналВ середу, 3 листопада, у місті Ковель розігрувались путівки в півфінал чемпіонату області з футболу, де нашим футболістам протистояли однолітки з дитячого футбольного клубу Тайм Ковель.

У першому матчі Боратин, володіючи ігровою перевагою, створював небезпечні моменти біля воріт суперника, але реалізувати хоча б один гольовий момент не зумів. У другому таймі команди грали обережно ризикувати ніхто не хотів, ціна помилки була досить вагомою. Але на останній хвилині першого матчу після кутового удару Михайло Гусак, вигравши підбір на лінії штрафної площі, пробив в правий верхній кут воріт суперника і встановив кінцевий рахунок першого матчу Тайм Ковель-Боратин 0:1.

У другому матчі старт протистояння було за ковельчанами, уже на четвертій хвилині першого тайму Боратин поступався в рахунку 2:0, з таким результатом який влаштовував суперника перший тайм і закінчився. У другому таймі футболісти Боратинської громади за рахунок характеру, вольових якостей і волі до перемоги зуміли скоротити рахунок в матчі, гол забив Михайло Гусак, а за чотири хвилини до фінального свистка Рувім Кущук зрівняв рахунок в матчі 2:2.

За результатами двох матчів протистояння завершилося з рахунком Тайм Ковель-Боратин 2:3. Таким чином, юні футболісти Боратинської громади потрапили до четвірки найсильніших команд Волинської області. В 1/2 фіналу чемпіонату області наша команда зустрінеться з однолітками з Адреналін 09.

Всі пари 1-2 фіналу (вища ліга):

  • Волинь-09 - Володимир-09
  • Адреналін-09 – Боратин-09

Бажаємо успіху юним футболістам, а також дякуємо батькам спортменів, які підтримують команду до останньої хвилини матчу.

Поділитися:
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
07.05.2024 12:01
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 06.05.2024 можна…
Зі світлим святом Великодня!
05.05.2024 07:53
Дорогі жителі Боратинської громади! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Христового Воскресіння! Нехай цей світлий час подарує вам радість, спокій та надію на майбутнє. Нехай кожен з вас знайде…
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…