Танцюристи Боратинської громади переможці та призери Всеукраїнського фестиваль-конкурсу хореографічного мистецтва «Волинський віночок»

У Луцьку відбувся всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Волинський віночок». Упродовж дня у Волинському національному університеті виступили майже 40 колективів.

Загалом на фестиваль, який відбувається за підтримки Національної хореографічної спілки України, з’їхалися до 600 учасників із Волинської, Рівненської, Тернопільської та Львівської областей.

Боратинську громаду представляли колективи ансамблів народного танцю «Вертуни» та «Перегуки». Танцюристи продемонстрували неабиякі вміння та змогли вибороти призові місця у номінації «народна хореографія».

Зразковий ансамбль народного танцю «Вертуни» Гіркополонківської школи мистецтв вибороли перші місця у наступних вікових категоріях:

  • молодша (танець «Черевички»);
  • середня (танець «Волинські тупотіння»);
  • старша (танець «Скакунець»).

Ансамбль народного танцю «Перегуки» Будинку культури села Гірка Полонка у VI віковій категорії (від 16 років) з танцем «Притупи» вибороли почесне друге місце.

Щиро вітаємо з перемогою юних танцюристів та їх керівника Вікторію Лопанову!

Поділитися:
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…
Гіркополонківських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу
03.05.2024 19:16
1 травня у Гіркополонківському ліцеї відбувся дитячий вишкіл, на якому навчали основ першої домедичної допомоги. Захід провела Луцька районна організація Товариства Червоного Хреста України. Учням…
До уваги власників пасік
02.05.2024 14:48
СГПП «Рать» повідомляє, що 3 та 4 травня з 22:00 до 6:00 здійснюватиметься пестицидний обробіток посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік у селах Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Ратнів,…