Навчання та працевлаштування для ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин

Триває прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом». Це унікальний проєкт для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує НЕК «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та Israel Trauma Coalition in UA.

Під час навчання відібрані кандидати й кандидатки з нуля опанують професію електромонтера/електромонтерки з обслуговування підстанцій. Проживання, харчування, проїзд – за кошти НЕК «Укренерго».

Навчання триватиме 20 тижнів:

  • 3 тижні – теорія професії на базі корпоративного навчального центру НЕК «Укренерго» поблизу м. Вінниці;
  • 17 тижнів – практика безпосередньо на робочому місці на визначених об’єктах НЕК «Укренерго» у девʼяти регіонах України.

Учасникам навчання гарантують постійне офіційне працевлаштування (за умови успішного проходження програми підготовки), офіційну заробітну плату, додаткові премії, виплати та соціальні гарантії.

Перевагою участі у навчальному проєкті «Разом» є програма юридичної та психологічної підтримки для ветеранів та ветеранок, програми з навчання та розвитку персоналу.

Детальна інформація за посиланням: https://ua.energy/together.html

Збір анкет учасників триває до 19 квітня, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання – в травні 2024 року.

Заповнюйте анкету та ставайте частиною великої команди!

Поділитися:
Гордість громади: у Боратинській сільській раді нагороджували спортивну еліту громади
30.04.2024 12:26
У 2023 році, попри війну в нашій країні, спортсмени Боратинської громади активно здобували перемоги на міжнародних, Всеукраїнських та обласних змаганнях у різноманітних видах спорту. 26 квітня у…
Цьогоріч Волинська філія «Газмережі» перевірить мережі у майже 1000 будинках
30.04.2024 11:11
У першому кварталі 2024 року спеціалісти Волинської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» провели технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання в 77 багатоквартирних…
Яка різниця між суспільно корисними та громадськими роботами?
30.04.2024 11:05
Суспільно корисні роботи використовуються для ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникли в період дії воєнного стану та мають оборонний характер. Яка ж різниця між суспільно…